Inschrijving tennislessen van de 1e periode 2018 is geopend!

Beste leden,

Het is weer zover!

De inschrijving voor tennislessen van de 1e periode 2018 is

Bent u een nieuwe leerling dan kunt u inschrijven via onderstaande link:

http://mullerenvandijk.nl/ inschrijven-tennisles/

Bent u een bestaande leerling dan kunt u de korte versie van het inschrijfformulier gebruiken via de volgende link:

http://mullerenvandijk.nl/ inschrijven-tennisles- continueren/

De inschrijving voortennislessensluit zondag 10 december. Hierna willen we namelijk gaan indelen zodat voor de kerstvakantie duidelijk is wanneer iedereen les heeft.

Lesduur

De 1e periode start op 22 januari 2018 en loopt door tot aan de zomervakantie.

In de bijlage staat een overzicht met alle lesdata.

Lesprijzen

Senior 4 per baan

Jeugd 8 op 2 banen

Jeugd 2x p.w. 8 op 2 banen

Jeugd 4 per baan

Jeugd 2x p.w. 4 op 1 baan

Mini 45 minuten

Inbegrepen in contributie

Privé les 1 uur

Privé les 30 minuten

Privé les 1 uur

1 les

Privé les 30 minuten

1 les

Vakanties en lesdata

In de bijlage staan de lesdata voor de 1e periode van 2018. Hierop staan ook de vakanties.

Introductie Nieuw lessysteem Mini’s (Rood) 2018

Is uw kind een mini (5 tot en met 7 jaar) let dan even goed op en lees dit stukje tekst aandachtig!

In goede samenwerking met de club gaan we een nieuw lessysteem introduceren tijdens de 1e lesperiode 2018. We gaan per week meerdere trainingsmomenten organiseren voor de lesgroep mini’s (Rood). U betaalt zelfde bedrag aan contributie of lesgeld en u kunt zelf beslissen hoe vaak uw kind per week naar tennisles gaat.

Het aantal trainingen per week hangt af van het totale aantal mini inschrijvingen, voorbeeld: 80 aanmeldingen betekent 8 trainingen per week en uw kind mag alle trainingsmomenten komen als hij/zij dat wil. Het aantal kids per training kan variëren en zal op regelmatige basis leiden tot grotere groepen dan 10 kids.

Het is wel de bedoeling dat alle mini’s die training willen zich inschrijven zodat we beter kunnen bepalen op welke dagen de trainingsmomenten gepland moeten worden.

De mini-selectie (2x per week 60 minuten trainen ipv 1x per week 45 minuten) zal ophouden te bestaan. Dit nieuwe lessysteem is in feite een grote kweekvijver en de kids die vaker komen zullen zich sneller ontwikkelen. Uit deze kweekvijver zullen we de kids die positief opvallen benaderen om door te stromen naar de Oranje Selectie.

Voordelen

• Meer flexibiliteit voor uw kind, lukt een keer trainen door ziekte of overmacht niet dan komt uw kind op een andere dag in dezelfde week of een extra dag de week erop.
  • Kids kunnen voor hetzelfde geld meer trainen en doordat zij vaker tennissen zullen zij sneller vooruit gaan en meer betrokken raken bij de club.
  • Kids maken meer vriendjes en vriendinnetjes, zij leren meer kids kennen op deze manier.

Wist u dat…

• U lid moet zijn van TC Ijburg om lessen te kunnen volgen.
  • Als wij geen inschrijving van u hebben dat wij u niet kunnen indelen.
  • Er ook in de ochtend getraind kan worden op alle doordeweekse dagen. De lessen altijd doorgaan tenzij er wordt gecanceld door de trainers.
  • Een lesuur bestaat uit 50 minuten tennisles en 10 minuten zelfstandig spelen.
  • Het ontzettend moeilijk is om iedereen blij te maken met zijn/haar tijd en/of dag.
  • Bij de mini's 1 lescyclus per jaar zit inbegrepen in de contributie. U moet de mini wel opgeven via het online inschrijfformulier.

Wij hopen jullie allemaal weer te mogen verwelkomen op de tennisbaan de volgende lesperiode!

Sportieve groeten,

Tennisschool Muller&vanDijk