Thematraining

Beste tennissers,

De competitie is bijna voorbij en een bal waar we veel tegen aan lopen met de competitie is "De afmaakbal”. De afmaakbal is dan ook het thema bij de aankomende thematraining op 11 november.

Kun je er niet bij zijn op 11 november? De volgende thematraining is zaterdag 9 december met het thema backhand.

Wat is een thematraining?

• Een thematraining is een training van 1,5 uur waarvoor alle leden van TC Ijburg zich kunnen inschrijven.
  • Ideaal als je geen vast lesuurtje in de week hebt of als je extra wilt trainen.
  • Iedere keer wordt er een ander thema behandeld, denk daarbij aan de techniek van de service, backhand, returns, forehand etc. en ook tactische thema's zoals 'dubbelspel' en 'enkelspel'.
  • De kosten bedragen 10 euro per persoon.
  • We laten niet meer leerlingen toe dan 8 leerlingen per trainer.

Trainingstijd

• Sessie 1: 09.00-10.30
  • Sessie 2: 10.30-12.00
  • Sessie 3: bij voldoende animo een sessie van 12.00-13.30

Hoe kan je inschrijven?

Je kan inschrijven door een mail te sturen naar[email protected]

Stuur een mail met het onderwerpthematrainingmet je naam, trainingstijd, leeftijd, speelsterkte/speelervaring.

Wij proberen iedereen met name op speelervaring in te delen.

Wees er snel bij want vol is vol!

Sportieve groet,

Tennisschool Muller&vanDijk