Schrijf je in voor de voorjaarscompetitie 2018

Inschrijven kan t/m 30 november!

In april begint de voorjaarscompetitie 2018 voor de jeugd. Je kunt je inschrijven voor:

- Gele competitie
- Groene competitie
- Worldtour

Alle jeugdteams spelen op zondag!

We gaan er natuurlijk van uit dat alle jeugdleden die mee hebben gedaan aan de najaarscompetitie ook weer meedoen in het voorjaar. Wel graag nog even opgeven, zodat we zeker weten dat je mee gaat spelen.

COMPETITIEMOGELIJKHEDEN VOORJAARSCOMPETITIE 2018

Geel (KNLTB)

- Gemengd 10 t/m 14 of 11 t/m 17
- Jongens 10 t/m 14 of 11 t/m 17
- Meisjes 10 t/m 14 of 11 t/m 17

Groen (Tenniskids)

- Leeftijden: 9 t/m 13 jaar
- Jongens en meisjes spelen met en tegen elkaar
- enkels en dubbels

Speeldagen (zondag):
8, 15, 22 april, 6, 13, 27 mei, 3 juni
Inhaaldagen: 10, 21 mei, 10 juni

NB: houd rekening met de meivakantie!

Worldtour (5-12 jaar)

We hebben teams in Rood en Oranje. Er is nog plaats voor nieuwe deelnemers!
Worldtour Rood: halve baan
Worldtour Oranje: 3/4 baan.

Speeldagen Wordtour (zondag):
Eerste periode: 18, 25 maart, 2 april
Tweede periode 10, 17, 24 juni en 1 juli 2018

Hoe kan ik me inschrijven?

De inschrijving verloopt via de inschrijfoptie op de site van TC IJburg:

• Log in op ‘Mijn TCIJburg’ (via je lidnummer & wachtwoord).
  • Lidnummer kwijt? Deze hebben we je per mail verstuurd. Met je lidnummer kun je desgewenst een nieuw wachtwoord instellen.
  • Ga naar 'Aankomende evenementen' voor de verschillende vormen waaruit je kan kiezen.
  • Er is ook een keuzemogelijkheid ‘reservelijst’
  • Je kan je in principe voor meerdere vormen inschrijven. De competitiecommissie maakt dan in overleg een keuze.
  • Als senior zie je de senior-vormen, als junior de junior-vormen.
  • Je dient dus als ouder in te loggen met het lidnummer van je kind als je hem/haar wilt inschrijven.
  • Onder ‘Opmerkingen’ kan je naast de gebruikelijke teksten evt. aangeven met wie je graag in het team wil spelen.

Je kunt je inschrijven voor de competitie en je voorkeur aangeven. Ook kun je opgeven met wie je graag in het team wil spelen. Daar proberen we dan zoveel mogelijk rekening mee te houden. De uiteindelijke indeling maken wij in overleg met de tennisschool, zodat je komt te spelen met kinderen van je eigen leeftijd en speelniveau. Het kan dus gebeuren dat je je bijvoorbeeld opgeeft voor oranje en uiteindelijk in groen wordt ingedeeld. Of andersom.

Lukt het niet? Stuur dan even een mailtje, dan verwerken we je inschrijving alsnog..

Hulp van ouders

Tijdens de jeugdcompetitie is hulp van ouders hard nodig. Niet alleen voor het halen en brengen, maar ook voor het begeleiden van de teams. Per team zal een ouder worden aangewezen als teambegeleider. Voordat de competitie begint, zullen we verder toelichting geven over wat het inhoudt.

Ook zoeken we nog versterking in de jeugdcommissie, dus als je het leuk vindt om te helpen bij het organiseren van jeugdactiviteiten zoals Halloweentoernooi, jeugdclubkampioenschappen, de Worldtour, mini-middag, etc. stuur even een mailtje.

Meer informatie over de competitiemogelijkheden voor de jeugd

Heb je nog vragen?

Laat het ons svp weten op: [email protected]

Namens de competitiecommissie - jeugd,