Competitiecommissie
Om alle soorten competities op onze club in goede banen te leiden, zoeken wij nog 1 streng doch rechtvaardig lid voor de competitiecommissie.

Geduld, inzicht en humor zijn onontbeerlijke eigenschappen. Je moet de kleine lettertjes van de KNLTB willen lezen, van regels houden en af en toe 'nee' kunnen zeggen. Dan is voldoening gegarandeerd!

Voor meer informatie: spreek 1 van de huidige competitiecommissie leden aan:
Denise van Laar, Dirkjan van Peet of Roald Karamat Ali of stuur een mail naar [email protected]

Ouder-kindtoernooi
Voor het gezellige Ouder-kindtoernooi dat 2 keer per jaar op 1 dag wordt gehouden, spelen de jeugdleden met een familielid tegen een ander koppel.  Voor dit gezellige toernooi zoeken we nog 2 enthousiaste vrijwilligers.

Wat moet er worden georganiseerd:

• Mailing versturen, zodat iedereen zich kan aanmelden
  • Indeling maken voor de dag zelf
  • Op de dag zelf moet er iemand aanwezig zijn die het geheel co├Ârdineert.
Heb je interesse, laat het dan weten via [email protected]

Iemand met verstand van marketing/ communicatie
Help je ons beter te comminiceren en TC IJburg beter op de kaart te zetten?
Mail dan naar: [email protected]

Commissieleden jeugd
Jeugd heeft de toekomst. Meld je aan voor de grootste en leukste commissie van deze club. Wij hebben je hulp keihard nodig.
Mail naar: [email protected]

Horeca-tijgers gezocht voor de vrijwilligers barpoule
De vrijwilligers barpoule vraagtt om versterking. Wij zoeken nog leden die ons willen helpen wanneer de bardiensten niet worden opgevuld of wanneer we extra handjes bij een toernooi nodig hebben.
Mail dan naar: [email protected]

Mocht je vragen hebben over de bovenstaande functies, mail dan gerust naar het mail adres dat bij de functie vermeld staat.