Vacature: Competitiecommissie
Om alle soorten competities op onze club in goede banen te leiden, zoeken wij nog 1 streng doch rechtvaardig lid voor de competitiecommissie.

Geduld, inzicht en humor zijn onontbeerlijke eigenschappen. Je moet de kleine lettertjes van de KNLTB willen lezen, van regels houden en af en toe 'nee' kunnen zeggen. Dan is voldoening gegarandeerd!

Voor meer informatie: spreek 1 van de huidige competitiecommissie leden aan:
Denise van Laar, Dirkjan van Peet of Roald Karamat Ali of stuur een mail naar [email protected]

Vacature: Commissie clubkampioenschappen
Om deze geweldige gezellige week ook aankomend jaar en de jaren erop weer goed neer te zetten, zijn we opzoek naar nog 4 enthousiaste vrijwilligers.

Wie zoeken we:
Enthousiaste leden die willen mee denken in de opzet van het toernooi, wat willen we bereiken, hoe maken we het aantrekkelijk, welke prijzen etc.

Hoeveel tijd kost het:
Een paar keer vergaderen met de commissie, plannen maken en ideeen bedenken oor het toernooi en een paar avonden tijdens het toernooi aanwezig willen zijn.

Wat levert het op:
Een spannende periode, soms omgaan met uitdagende deelnemers, maar vooral veel voldoening, energie en leuke contacten.

Voor meer informatie: kun je Bas Imming aanspreken of stuur een mail naar [email protected]

Vacature: Sponsorcommissie zoekt versterking!
De sponsorcommissie is actief om een juiste invulling te geven aan de contractafspraken met onze sponsors, maar is daarnaast altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor onze mooie club.

Sponsors kunnen een pakket afnemen om zogenaamd 'baansponsor' te worden , maar we zien ook steeds meer dat er voor toernooien extra sponsoren worden gezocht. Daarbij speelt de sponsorcommissie een coördinerende rol en zorgt zij ervoor dat er geen tegenstrijdige bepalingen optreden.

Om alles in goed banen te blijven leiden zijn we op zoek naar mensen die de sponsorcommissie willen komen versterken. Mensen die het leuk vinden om dit voor de club te doen en die gaan zorgen voor frisse ideeën en initiatieven. Je hoeft zeker geen expert te zijn, maar het vooral leuk te vinden om dit voor je club te doen.

Hen je interesse, laat het dan weten via [email protected]

Vacature: Ouder-kindtoernooi
Voor het gezellige Ouder-kindtoernooi dat 2 keer per jaar op 1 dag wordt gehouden, spelen de jeugdleden met een familielid tegen een ander koppel.  Voor dit gezellige toernooi zoeken we nog 2 enthousiaste vrijwilligers.

Wat moet er worden georganiseerd:
  • Mailing versturen, zodat iedereen zich kan aanmelden
  • Indeling maken voor de dag zelf
  • Op de dag zelf moet er iemand aanwezig zijn die het geheel coördineert.