Plan je bardienst zo snel mogelijk in via de website via Mijn TCIJburg met je persoonlijke inlogcode. Daarna klik je op het kopje diensten. Kies een maand waarin je de bardienst wilt draaien. Kies daarna de gewenste dag en tijd en plan jezelf in.

Voor vragen bij het inplannen kun je mailen aan [email protected]

Spelregels van de bardienst voor het seizoen 2017
  • Het bardienstseizoen loopt van 9 januari 2017 tot 23 december 2017.
  • Elk senior lid is verplicht 1x per jaar een bardienst van 5 uur te draaien, je krijgt hierna je barborg van 75 euro terug. Deze wordt een maand na de bardienst teruggestort indien deze borg ook betaald is natuurlijk. Anders in de maand nadat de contributie is betaald.
  • Je kunt de bardienst ook afkopen, je bent de barborg dan kwijt. Laat dit ons voor 1 mei weten via [email protected] dan kunnen wij hiervoor iemand inhuren.
  • Mocht je de door jezelf ingeplande bardienst niet kunnen draaien, dan ben je verplicht om deze tijdig te ruilen met een ander lid. Je blijft namelijk zelf verantwoordelijk voor deze bardienst. Geef dit door via [email protected]
  • Alle leden met bardienstplicht dienen zich voor 1 mei te hebben ingeschreven.
  • In het clubhuis ligt het barboek. Hierin staan de openings- en afsluitprocedures. Daarnaast is er een handleiding voor alle apparatuur aanwezig. Lees deze map bij de aanvang van de bardienst zorgvuldig door.
  • Gaat de bardienst niet door ivm sneeuw op de banen o.i.d dan is het de bedoeling dat je weer opnieuw een bardienst inplant.

Alcohol bestuursreglement:

De barvrijwilliger neemt kennis van het "Bestuursreglement Alcoholverstrekking Kantine van Tennisclub IJburg", die in het handboek Bardienst zijn geplaatst. De barvrijwilliger conformeert zich aan de inhoud van deze regels.

Veel succes en plezier!!