TOERNOOIEN & EVENTS 2018:

OPENINGSTOERNOOI - 17 MAART
Om het nieuwe seizoen in te luiden, organiseren de MatchMakers wederom het openingstoernooi en wel deze keer op zaterdag 17 maart.
Vorig jaar gingen de MatcMakers global, dit jaar maken zij een reis kris kras door de tijd, van de seventies naar de nineties naar de sixties ……..

Met het openingstoernooi gaan we naar de eighties, de tijd van tennis legendes als Steffi Graf, Martina Navratilova, Bjorn Borg, John McEnroe en Boris Becker.
Maar ook de tijd van MTV met sterren als Michael Jackson, Whithney Houston, Duran Duran, Prince, Madonna en niet te vergeten de punk, new wave, disco en synthpop.

De schoudervulling, beenwarmers,Ray bans, big hair en zware eyeliner was de look die erbij hoorde
en Pac Man, Donkey Kong, Commodore 64, Windows en Apple zagen het eerste licht.
Genoeg redenen om 17 maart alvast te blokkeren in je agenda en je eighties speellijst weer op te zetten!

De kick off is om 16.00 en via de volgende link kan je je aanmelden: aanmelden eighties tour!

Wij hopen je 17 maart met Ray Ban en beenwarmers op de baan te zien,
Sportieve Groet de MatchMakers